понеділок, 14 березня 2016 р.

На підтримку осередків духовного, культурного, мистецького життя Білої Церкви - міста Добра та Світла.


Білоцерківська міська централізована бібліотечна система.Бібліотека-філіал № 10 Адреса: вул. Крижанівського, 8
 Чому я прикипіла душею і серцем до філіалу ЦБС №10, що на вулиці Крижанівського – масив Піонерський, де щільність населення пенсіонерів, людей похилого віку, найбільша в місті?
Бо це, як і Будинок органної Музики та парк «Олександрія» прихисток моєї душі. Затишне місце, куди поспішаю з радістю в серці, з надією, що знайду, не без допомоги працівників бібліотеки, таку книгу, яка втамує спрагу знань, задовольнить природню людську потребу в емоціях та почуттях. Адже не хлібом єдиним живе людина.

Буває навідуюсь до бібліотеки у різних справах по декілька разів на день.Саме тут я ознайомлююсь з літературними новинками та періодикою, бо передплатити її не дозволяє матеріальний стан, поспілкуюсь з такими ж як я пенсіонерами в клубі «Чарівна мить» місцевої «Академії пенсіонерів».
А як професійно влаштовуються колективом бібліотеки на чолі з Ганною Григорівною Нагорною (завідуючою) зустрічі з письменниками, іншими цікавими людьми та мистецькими колективами! Вони завжди захоплюючі, актуальні, надихаючі на Добро. Дякую вам, шановні бібліотекарі, за даровану радість, увагу та любов! Вдячна Богу за можливість безкоштовно користуватись безцінними послугами бібліотеки нашого масиву.
Також я повністю погоджуюсь з думкою відомого в світі музиканта, який неодноразово відвідував Білу Церкву, Михайла Казініка: "Если какая-то умная страна, планируя бюджет на следующий год, поставит под номером один культуру — это и будет ее первым шагом к миру, красоте, гармонии и покою". Стосується це і міста і родини і окремої людини.
(Пенсіонерка, мешканка Піонерського масиву, читачка філіалу бібліотек № 10 В.М. Узарська)

Немає коментарів:

Дописати коментар