пʼятницю, 11 березня 2022 р.

Війна 2.0: Милосердя VS Ненависть - хто кого?


 
Сподіваємося, що глядачі/читачі наших матеріалів - люди з критичним мисленням, спроможні зрозуміти, що ненависть лише укріплює сили зла. Що екзальтоване бажання смерті керівнику держави-агресора лише посилює ненависть у його підлеглих та жорстокість по відношенню до мирного населення України. Що переповнений ненавистю солдат по Закону Магніта притягує смерть і нещастя.
Можливо, комусь це здасться дивним, але розмова у відео про милосердя і гуманізм. Саме в час, коли на голови українців сипляться бомби і ракети від північних сусідів. Сьогодні війна дійшла до точки неповернення і вже малоймовірно, що вона закінчиться потисканням рук і дружнім "Ізвінітє, ошиблісь!" Що далі? Давайте подумаємо разом.

Згадаймо знаменитого козацького ватажка Івана Сірка, на загибель якого Османський султан навіть видав фірман (таємний наказ) про моління в мечетях. При цьому запорізькі козаки під командою Івана Сірка більше 20 років лупили турків без жодної поразки.
Так, від ворогів треба захищатися, у т.ч. зі зброєю в руках, але в душі має бути рівновага. Адже які рішення може згенерувати затьмарений ненавистю розум?

На правильне переосмислення подій здатен холодний і тверезий розум людини.
Якщо ми дійсно відчули власну гідність і готові утверджувати Свободу, треба думати і рішуче діяти.
На прийняття самостійних рішень потрібен вольовий характер.

Чи зможемо ми нарешті заспокоїтися, припинити партійно-політичні чвари, реально оцінити глибинні причини і наслідки сучасного стану, сформувати план побудови нової України та успішно його реалізувати, без огляду на інтереси партій, наших "зарубіжних партнерів" та інших "доброзичливців"?

Чомусь віриться, що цього разу нам вистачить розуму, любові та рішучості побудувати Державу Справедливості й Відповідальності!

Немає коментарів:

Дописати коментар